Verslag Infrastructuurvergadering

Go down

Verslag Infrastructuurvergadering

Post  cee on Tue May 03, 2011 11:28 am

Hier is een link naar de presentatie van onze infrastructuur : http://cl.ly/3Z1J3p1z0m2j0v3M3u28 (dat is de bedoeling dat da zo simpel lijkt)

We hebben gisteren dus vergaderd en iedere vereniging heeft zo'n presentatie moeten geven. Wat blijkt, is dat Miranda zich vorige keer vergist heeft. Die prioriteit brandveiligheid bestaat sowieso al, daar wordt ieder jaar 5500 euro voor vrij gemaakt, hierdoor was onze eigen herverdeling van de pot compleet nutteloos. Dit resulteert in een hoger bedrag per vereniging. Komt op een 2000 euro per jaar.

Er is beslist geweest om tussentijdse betalingen uit te voeren, zijnde 1 juni en ergens in het najaar. Wij moeten voor 1 juni de originele facturen binnenbrengen van de werken die we tot dan hebben uitgevoerd.

Tot nu toe hebben we uitgevoerd: leidingen onder toog (nog niet volledig), materiaalkot (nog niet helemaal afgewerkt)

Waarom nog niet helemaal afgewerkt? We hebben geld, laten we dit dan ook op doen. Er staan waarschijnlijk dingen tussen die ppt waarvan jullie denken dat die niet nodig zijn, maar Miranda spoort ons aan om die uit te voeren, anders gaat dat geld gewoon terug naar de overheid. Dat resterende geld kan niet apart gehouden worden voor volgende jaren.

PS: KRUKKEN MOGEN DUS NIET! Wij hebben veel chance gehad met die tafel, die hebben ze door de vingers gezien, normaal moeten het dingen zijn die vast staan in u jeugdhuis.
avatar
cee

Aantal berichten : 309
Registratiedatum : 2009-12-01
Leeftijd : 30
Woonplaats : Kingslo

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum